Aanleg van terrassen met een meerwaarde

Wilt u graag uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Dan biedt de aanleg van een nieuw terras de ideale oplossing! Tuinen Bella Verda is de referentie voor de aanleg van terrassen in Opwijk en in de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. 

Van traditioneel tot design

Dat een prachtig terras een grote meerwaarde is voor uw tuin en woning, daar zijn velen het over eens. Tuinaanleg door Tuinen Bella Verda biedt dan ook steeds de optie om uw tuin af te werken met een terras of klinkerwerken en opritten. We realiseerden al heel wat terrassen in verschillende stijlen: van traditionele en romantische terrassen in klinkers tot de meest ultramoderne en design terrassen. Wat uw wens ook is, wij kunnen het! 

Functioneel en esthetisch

Naast een schitterend uitzicht bieden terrassen ook een functionele oplossing voor uw tuinbehoeftes. Dit kan gaan van dineren en eten op het terras, tot zonnen, lezen en gewoonweg genieten van de natuur en rust. Door de bijzondere expertise van Tuinen Bella Verda combineren wij het functionele met het esthetische en realiseren wij pareltjes van terrassen, zodat het altijd een beetje vakantie is in eigen tuin. Heeft u een vraag over onze dienstverlening voor het aanleg van terrassen of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op.