Klinkerwerken van de hoogste kwaliteit

 

Geef uw woning net dat ietsje meer met een prachtige oprit in klinkers. Een verzorgde tuin met een bijpassende oprit geeft uw woning de uitstraling die ze verdient. Tuinen Bella Verda staat in voor alle klinkerwerken in Opwijk en omstreken en garandeert u de meest kwalitatieve oprit passend bij uw tuin. 

Ruim aanbod aan kwaliteitsmaterialen 

Voor de aanleg van terrassen, tuinpaden en opritten in klinkerwerken zit u goed bij Tuinen Bella Verda. Ons assortiment omvat een ruim aanbod aan klinkers uit verschillende materialen: 

  • Ambachtelijk vervaardigde klinkers uit klei zijn een echte aanrader voor zij die houden van een ongekunstelde vorm gecombineerd met de duurzaamheid en kleurvastheid van natuurlijke materialen. 
  • U kunt ook gaan voor betonklinkers die bestaan in tal van vormen en afwerkingen en een oplossing bieden voor elke tuin. 
  • Mag het graag wat meer zijn? Dan werken we het geheel af met natuursteenklinkers, voor een warme en pittige sfeer. 

De materialen die Tuinen Bella Verda voor u selecteert zijn telkens van de meest hoogwaardige kwaliteit met een lange duurzaamheid en hoge afwerkingsfactor

Offerte op maat

Tijdens een vrijblijvend gesprek overleggen we graag samen met u de verschillende mogelijkheden passend bij uw budget. Benieuwd naar het kostenplaatje voor uw oprit? Neem dan even contact op met ons voor een vrijblijvende offerte