Tuinaanleg met gevoel voor stijl en harmonie

TUINEN BELLA VERDA - Tuinaanleg

Tuinen Bella Verda is een bekende tuinonderneming voor tuinaanleg in Opwijk en ruime omgeving. Al onze realisaties zijn telkens pareltjes, ontworpen en uitgevoerd met de grootste zorgvuldigheid en oog voor detail. 

Exclusieve stijlen

Onze tuinontwerpen zijn elke keer aangepast aan uw eigen stijl. Van botanische tuinen met weelderige planten, strakke en moderne tuinen tot Japanse tuinen en eenvoudige tuinen met een onderhoudsvriendelijk karakter: Tuinen Bella Verda heeft een ruime ervaring in diverse stijlen.

Tuinen op maat

Wij ontwerpen tuinen op maat van uw tuinbehoeftes. Concreet wil dit zeggen dat we graag luisteren naar uw wensen en we úw droomtuin ontwerpen, net zoals u het zelf voor ogen had. Een functionele tuin met voldoende opbergruimte voor tuinmeubilair? Een tuin met speelparadijs voor de kinderen of liever een tuin met exclusief karakter? Bij Tuinen Bella Verda is tuinaanleg altijd op maat van de klant

Aanleg en meer

Om het plaatje compleet te maken kunnen wij uw tuin ook vervolledigen met een passend terras of een oprit naar uw stijl. Wij bieden keer op keer de beste kwaliteit voor de aanleg van terrassen en het plaatsen van klinkerwerken en opritten. Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van uw tuin? Neem dan even contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen.