Tuinonderhoud voor elk seizoen

TUINEN BELLA VERDA - Tuinonderhoud

Droomt u van een perfect onderhouden tuin gedurende elk seizoen? Tuinen Bella Verda is expert in tuinonderhoud in Opwijk en laat uw tuin stralen het hele jaar door! 

Veelzijdig onderhoud 

Onze dienstverlening voor tuinonderhoud omvat een ruim takenpakket. Denk aan het snoeien van bomen en struikgewassen, gras maaien, verwijderen van onkruid tot het zaaien en verzorgen van planten of het klaarmaken van uw tuin voor de winterkoude. Onze diepgaande kennis van plantkunde en boomverzorging garandeert een perfect onderhouden tuin te allen tijde. 

Kleine en grote tuinen

Tuinen Bella Verda onderhoudt zowel kleine en grote tuinen, en dit doen we telkens met een liefde voor tuinieren en een maximale inzet. Tuinonderhoud is mogelijk gedurende elk seizoen en kan ook éénmalig of periodiek zijn. Wij schikken onze planning volledig naar uw tuinbehoeften en wensen. Liever een compleet nieuw aangelegde tuin mét een prachtig terras? Als specialist in tuinaanleg en aanleg van terrassen bespreken we graag met u de mogelijkheden. 

Contacteer ons

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw tuin of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan even contact met ons op en vraag naar uw vrijblijvende offerte.